Communication – necesse est

Az információs áradatban az egyének, vállalatok, szervezetek hangja csak egy a sok közül. Tervezett, átgondolt kommunikáció nélkül ez a hang elvész, jó esetben is csak a közvetlenül érintettek hallják meg.

A közvélemény érdeklődése, szokásai napról-napra változnak. Tegnap még az újságok, ma a számítógép monitorán megjelenített virtuális valóság, holnap már a személyre szabott információk alapján tájékozódunk. Nem az eszköz a lényeg, hanem hogy a kommunikációt megtervezzük, és tudjuk, hogy kinek, mikor és mit akarunk elmondani.

Ebben segítünk Önnek. Együtt élünk a kommunikációs szokások változásaival, figyeljük, kutatjuk azokat a tendenciákat, amelyeket kihasználva segítünk Önnek eljuttatni az Ön számára fontos üzenetet a céljai szempontjából legfontosabb csoportokhoz.

Mindehhez rendelkezésünkre áll munkatársaink évtizedes tapasztalata és a világ egyik legnagyobb kommunikációs ügynökségi hálózatának háttere.

Minden egyedi problémát egyedi módon vizsgálunk meg, s „élő” PR-kommunikációs stratégiát dolgozunk ki a legoptimálisabb megoldás elérése érdekében. Kreatív megoldásokkal mindig az Ön számára leghatékonyabb változatot választjuk ki.

Vállalatunk háttere

A Live PR Magyarország egyik vezető kommunikációs vállalata. 2000-ben történt megalakulása óta a cég kiegyensúlyozottan fejlődik, megbízói között megtalálhatók a világ legnagyobb vállalatai, az Európai Unió, magyar társaságok és intézmények, szervezetek. Bárki is legyen a megbízónk, munkánk során a lehető legnagyobb körültekintéssel, professzionálisan, a szakmai és etikai normák betartásával járunk el. A Live PR a világ egyik legnagyobb PR-ügynökségi hálózata, a New York-i székhelyű Ketchum exkluzív partnere.

Működésünk alapelve

Tevékenységünk központjában az ügyfelünkkel közösen meghatározott kommunikációs cél áll, amelyet megbízónk küldetése, stratégiája alapján közösen dolgozunk ki. Akár több éves együttműködésről, akár egy rendezvényhez kapcsolódó kampányról van szó, a kommunikáció alapja, hogy minél többet megtudjunk a háttérről, együtt éljünk, együtt gondolkozzunk ügyfelünkkel. Ezért nagyon fontosnak tartjuk a kommunikációs koncepció közös kidolgozását, hiszen a kommunikáció sikerének jelentős része már ekkor eldől.

Kreativitás és egyedi megoldások

Minden esetben megbízónk és az elérendő cél határozzák meg a választott kommunikációs megoldást. Ahogy nincs két egyforma probléma, úgy nincs két egyforma kampány sem – javaslataink mindig kreatívak, a szokásos kommunikációs eszközöket kreatívan alkalmazzuk.

Vezető munkatársaink

Ügynökségünk legfontosabb értékét munkatársai képviselik, akiknek know-how-ja és tapasztalata a nap 24 órájában áll ügyfeleink rendelkezésére.

Náray Vilmos, ügyvezető igazgató
Újságírói háttérrel érkezett a PR-szakmába. 2000-ig a Publico ügyvezető igazgatója volt. Eredetileg közgazdász, majd a bécsi Diplomáciai Akadémia elvégzése után újságíró volt, dolgozott többek között az osztrák APA és a magyar MTI hírügynökségeknek, napi- és hetilapoknak valamint rádióknak is. Németül anyanyelvi szinten beszél, s az angol mellett norvégul is tud. Versenyszerűen vitorlázik, hatszoros magyar bajnok, a dragon osztály 2010. évi, Balatonkenesén rendezett Európa-bajnokságának fő szervezője volt.
Email: naray@livepr.hu

Albert Gyöngyi, média supervisor, irodavezető
2001 óta a Live PR munkatársa, 2002 júliusa óta a Live PR médiakapcsolati vezetője. Feladata az ügynökség tevékenységében központi szerepet játszó médiakapcsolatok szervezése, a média-adatbázis folyamatos frissítése, a beérkező, ügyfeleink szempontjából releváns anyagok feldolgozásának irányítása. Emellett az iroda zökkenőmentes működését koordinálja. Diplomáját a Károly Róbert Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán szerezte meg, angolul beszél.
Email: albert@livepr.hu

Tartalom