A Live PR a Kékszalag kommunikációs partnere

2015. június 19.

A Magyar Vitorlás Szövetséggel történő együttműködés keretében a Live PR végzi a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj kommunikációjának koordinációját. A legismertebb magyarországi vitorlás esemény hivatalosan szerdán vette kezdetét egy Budapesten rendezett sajtótájékoztatóval. A kampány keretében az ügynökség nemcsak a verseny sajtókommunikációjáért felel, a Live PR koordinálja a verseny közösségimédia-kommunikációját is.

Nemrégiben megújult a kekszalag.hu, a verseny hivatalos website-ja. A modern design és funkciók a BR2 Stúdió munkáját dicsérik. Az oldal folyamatosan hírt ad az esemény előkészítéséről, s a verseny alatt online nyomon követhető lesz a regatta.

Emellett a Live PR kommunikációja támogatja a verseny ideje alatt Balatonfüreden megrendezésre kerülő Kékszalag Fesztivált is, amelynek keretében nemcsak a verseny szponzoraival ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de számos kulturális- és sportprogram, valamint a VinCE Balaton Borfesztivál is várja a látogatókat.

„A Kékszalag a magyar vitorlás élet legrangosabb eseménye, amely nemcsak a versenyzők számára jelent kihívást, hiszen a kommunikáció is sokrétű, profi koordinációt igényel. Korábbi vitorlásversenyek és más sportesemények kapcsán azonban rengeteg tapasztalatot szereztünk ezen a területen, amit most kiválóan tudunk kamatoztatni. Nagy segítséget jelent, hogy ebben a munkában a Magyar Vitorlás Szövetség rutinos és elkötelezett munkatársaiva dolgozhatunk együtt” – mondta Náray Vilmos, a Live PR ügyvezetője.

A Live PR évek óta tevékenykedik a sportmarketing-kommunikáció területén, és jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a vitorlázás sportágban is. A Live PR több éve a Dragon osztály partnere a kommunikációs feladatok ellátásában, valamint az idei évtől a Magyar Vitorlás Szövetség kommunikációs tanácsadója is. A Kékszalag sem ismeretlen az ügynökség számára, hiszen már 2011-ben és 2012-ben is az ügynökség irányította a tókerülő verseny kommunikációját.

Legfrissebb hírek