bővebben

A Live PR újabb balatoni pincészet kommunikációját segíti

A Live PR 2016. február 15-étől a balatonlellei Pócz Pincészet kommunikációját segíti. Az ügynökség az elmúlt három év alatt már több mint féltucat Balatonnal kapcsolatos kommunikációs megbízást kapott, amelyek nagy része a borászattal kapcsolatos.

bővebben...

details

Live PR has a new winery client

Live PR has just been assigned as the communication consultant of one of the most popular wineries (Pócz Winery) in the region of Lake Balaton. The new cooperation includes strategic planning and continuous consultancy, PR and social communication and also event organisation.

details...

bővebben

aPRó-csePRő

Steve Jobs nélkül.... a PR sem lenne az, ami ma. Persze, Mac-fanatikus vagyok, mondhatják sokan, de az Apple Store előtt gyászoló tömeget elnézve, nem vagyok egyedül. Nem is arról szeretnék most írni, hogy Steve Jobs milyen szinten művelte szakmánkat. Amivé az Apple-t tette, az magáért beszél. A tartalom és a forma tökéletes egysége, ahogyan a kommunikáció és a dizájn kitermelte az újabb és újabb kütyük megszállottjait. Akik nem is tudták, hogy szükségük van ezekre a készülékekre, de ma nem tudnak nélküle élni. bővebben