A Live PR a Kékszalag kommunikációs partnere
2015. június 19.

A Magyar Vitorlás Szövetséggel történő együttműködés keretében a Live PR végzi a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj kommunikációjának koordinációját. A legismertebb magyarországi vitorlás esemény hivatalosan szerdán vette kezdetét egy Budapesten rendezett sajtótájékoztatóval. A kampány keretében az ügynökség nemcsak a verseny sajtókommunikációjáért felel, a Live PR koordinálja a verseny közösségimédia-kommunikációját is.

Sportkommunikációval erősít a Live PR
2015. január 14.

A Live PR már 2007 óta foglalkozik sportkommunikációs feladatokkal. A tavalyi év vége ezen a területen ismét fellendülést hozott az ügynökség számára. A Magyar Vitorlás Szövetség és az A-Híd OSC Újbuda vízilabdaklub is őket bízta meg kommunikációjuk szervezésével és lebonyolításával.

Kékszalagon a Live Sport
2012. július 4.

A Live Sport második alkalommal kapott megbízást a legnagyobb magyarországi vitorlásverseny, a Kékszalag kommunikációs munkáinak elvégzésére.

A Kékszalag kommunikációs partnere a Live PR
2011. június 30.

A 2011. évi Kékszalag kommunikációs partnere a Live PR. Az ügynökséget a két társrendező, a Stromboly Event és a Magyar Vitorlás Szövetség közösen választotta ki.

Markus Wieser győzelmével zárult Balatonkenesén a Dragon EB
2010. június 11.

Az ukrán Transbunker csapat színeiben induló német Markus Wieser győzelmével zárult a Balatonkenesén a dragon hajóosztályban zajló vitorlázó Európa-bajnokság. A legjobb magyar egység, a Kelemen Tamás, Nedbál Noel, Nedbál Zsombor csapat a 25. helyen végzett. Az EB teljeskörű kommunikációját a Live Sport intézte.