Újabb mérföldkőhöz érkezett a Ketchum és a Pleon egyesülése
2012. november 13.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Ketchum és Pleon kommunikációs hálózatok egyesülése, miután az európai irodák is felveszik a Ketchum nevet. Az amerikai Ketchum és az európai ügynökséghálózat, a Pleon 2009-ben egyesült.

A Carl Zeiss Vision a Live PR-ral ünnepel
2012. március 29.

Éppen száz évvel ezelőtt kezdte meg a német Carl Zeiss cég a világ első torzításmentes szemüveglencséjének a gyártását.

A Ketchum harmadik alkalommal nyerte el a PRWeek Év Kampánya díját
2011. november 2.

A Ketchum 2011-ben immáron három egymást követő évben nyerte el az amerikai PRWeek Év Kampányának járó elismerését, így egyedülálló módon harmadszorra büszkélkedhet ezzel a címmel.

Új vezérigazgatója van a KetchumPleonnak
2011. augusztus 30.

Végéhez ért a Ketchum ügynökséghálózat európai menedzsmentjének átalakítása. Ennek eredményeként a német Timo Sieg, aki a Ketchum és a Pleon egyesülése előtt az európai Pleon vezetője volt, az év végén megválik a Ketchumtól. A KetchumPleon vezérigazgatói (CEO) teendőit az eddigi elnök, David Gallagher veszi át. Gallagher az elmúlt években a hálózat elnökeként felügyelte az egyesülés európai lebonyolítását valamint annak működését a kontinensen.

Az Amway-jel dolgozik együtt a Live PR
2011. augusztus 16.

A Live PR új ügyfele az Amway Hungária Marketing Kft., Magyarország egyik legsikeresebb közvetlen értékesítéssel foglalkozó cége.

Sikeresen debütált a Live PR a Fabory-nál
2011. június 28.

Júniusban sikeresen megnyitotta hetedik üzletét Magyarországon, Székesfehérváron a holland székhelyű nemzetközi kötőelem forgalmazó vállalat, a Fabory. Az üzletnyitás sajtókommunikációját a cég a Live PR-ra bízta.

Szöveggyárat indít a Live PR
2011. május 24.

Új szolgáltatást indított a Live PR csoport "Szöveggyár" néven. "Az interneten vagy nyomtatott formában megjelenő vállalati bemutatkozó anyagok, katalógusok és egyéb szövegek minősége nagyon gyakran elmarad az elvárhatótól. Stilárisan értékelhetetlen, magyartalan, helyesírási és szerkesztési hibáktól hemzsegő szövegekkel találkozunk. Ráadásul érezni azt is, hogy akire a feladatot osztották, nagyon sokat küzdött azzal, hogy ilyen minőségű anyagot hozzon létre" - magyarázza kiindulási alapjukat Náray Vilmos ügyvezető.

A csavarok szakértője a Live PR új ügyfele
2011. május 16.

A Live PR-t bízta meg a Fabory, a minőségi rögzítés technikai termékek és szolgáltatások szakértője a székesfehérvári üzletnyitásával kapcsolatos PR-feladatokkal.

A Live PR-ral dolgozik a Lukoil
2011. április 15.

A Live PR-t bízta meg magyarországi PR-ügyeinek szervezésével a Lukoil.

Arculatváltással ünnepelte tizedik születésnapját a Live PR
2011. február 10.

Arculatváltással ünnepelte tizedik születés­napját a magyar PR-ügynökségi piac egyik meghatározó szereplője, a Live PR. Az ügynökséget 2000. decemberében alapította Náray Vilmos, aki jelenleg is ügyvezetője a cégnek, és néhány, a reklámszakmában dolgozó partnere. Az elmúlt tíz évben a Live PR sikereit olyan ügyfelek fémjelezték, mint a Siemens, a British Airways, a TNT Express, a Wienerberger vagy a Magyar Cukor Zrt.

régebbi hírekújabb hírek