A Ketchum az Év Ügynöksége

2012. december 7.

A Ketchum-hálózat nyerte a European Excellence Awards szakmai megmérettetésében az Év Ügynöksége díját. A Ketchum 2012-ben többek közt megkapta az Év PR Ügynöksége valamint a „Large Consultancy of the Year” díjakat az észak-amerikai PRWeek megmérettetésén valamint a PRmoment által útjára indított Golden Hedgehog Awards keretében is elismerték az ügynökség munkáját.

Az ügynökséghálózat októberben elnyerte az Év Nemzetközi Ügynöksége díjat az angol PRWeek Awards-on, míg a Holmes Group a Silver Saber Awards-ot ítélte oda az Ketchumnek az Év PR termékéért.

“Az elmúlt másfél évben rengeteget dolgoztunk azért, hogy megfeleljünk az év ügynöksége címnek azzal, hogy ügyfeleink számára nemcsak stratégia tanácsadást nyújtunk, hanem kreatív ötletekkel és mérhető eredményekkel is segítjük őket. Az elmúlt hónapokban több díjjal is jutalmazták erőfeszítéseinket, és nagyon boldogok vagyunk, hogy az iparág egyik vezetőjének tekintenek” – mondta David Gallagher, a Ketchum szenior partnere és európai vezérigazgatója.

Legfrissebb hírek